مرور خاطرات همیشه کاری لذت بخش بوده، این صفحه رو ساختم تا هر چند وقت یکبار برگردیم و رویداد ها و اتفاقات گذشته رو مرور کنیم …

learning

11 فروردین 1403 – سال جدید

امروز تصمیم گرفتم، این صفحه یعنی “سرگذشت ما” رو بروزرسانی کنم و کمی از این مدت بنویسم که متوجه شدم وارد 2 سالگی حساب تیوب شدیم، البته سن دقیق حساب تیوب 8 ماه است و فعالیت رسمیش تقریبا 8 ماهه که شروع شده و هنوز رسما به یک سالگی کامل نرسیده.

اما اگر بخوایم معیار رو تاریخ “شکل گیری ایده حساب تیوب” قرار بدیم نه “فعالیت عملیاتی”، حساب تیوب امروز یک سال و 8 روزشه 🙂

معمولا در سالگرد کسب و کار ها یک جشن کوچیک برگذار میشه و محتوا با مخاطبین به اشتراک گذاشته میشه؛ من هخم در فکرش بودم اما متاسفانه بودجه ای نداشتم 😀 حساب تیوب از سال گذشته تا امروز چند صد میلیون هزینه برامون داشته و هنوز 1 ریال هم درآمد زایی نکرده …!

به همین دلیل فعلا ترجیح میدم در هزینه ها صرفه جویی کنم تا کم کم وضعیت بهتر بشه.

از عملکرد خودم در تعطیلات امسال تا حد زیادی راضی بودم، با یک برنامه ریزی خوب که 30 روز قبل تعطیلات تنظیمش کردم، تونستم اون چیزی که میخوام رو انجام بدم؛ در واقع امسال به جای اینکه فقط به تفریحات بپردازم (مسافرت یا بازی های کامپیوتری یا …) یا اینکه مثل سال گذشته فقط و فقط کار کنم و کمتر تفریح کنم؛ برنامه ترکیبی خوبی برای خودم چیدم.

برنامه ای شامل روزی 5 ساعت آموزش با هدف کسب یک مهارت جدید و باقی ساعات روز هم به تفریحات و دید و بازدید های عید پرداختم؛ نه 100%  اما خوشبختانه 80% تارگتی که داشتم رو انجام دادم و این برای من به شخصه دستاورد بزرگی محسوب میشه.

کمی از حساب تیوب و دوره ها هم اگر براتون بگم، دیروز یک برنامه جامع یک ساله چیدم، امسال 6 تا از دوره های پیشرفته حسابداری اماده خواهد شد (امیدوارم) همچنین در اواسط امسال دوره مقدماتی اکسل هم استارت خواهد خورد.

البته یک سری برنامه های دیگه هم دارم که فعلا به تکامل نرسیده اما همین بالایی هارو هم بخوام به ثمر برسونم خودش کار بزرگی هست 😀

travel

22 بهمن 1402 – سفر

چند وقتیه فشار یک سری مسائل کاری و غیر کاری روم زیاد بوده، این ماه تقریبا تمرکزم رو روی حساب تیوب از دست دادم و نرسیدم کار خاصی انجام بدم (البته به لطف قسمت های از قبل آماده شده، تقویم انتشار محتوا لطمه ای ندید)

چند باری سعی در برنامه ریزی و از سرگیری کار هارو کردم ولی انگار چیزی در درونم خالی شده بود، تصمیم گرفتم به یک سفر یک هفته ای برم تا کمی از مسائل و چالش های کاری به دور باشم؛ امروز که از سفر برگشتم، با این که در پایان این سفر کمی سرما خوردم، اما احساس میکنم انرژی بسیار زیادی در بدنم جریان پیدا کرده و انگار تمامی مشکلات و چالش های قبل از سفر از من فاصله گرفتن و دود شدن و رفتن..!

خاصیت سفر همیشه همین بوده، پیشنهاد میکنم اگر شرایط سختی رو تجربه میکنید، یا فشار زیادی رو متحمل هستید، حتما یک سفر رو امتحان کنید …

01 بهمن 1402 – سردرگمی

10 ماه از شکل گیری ایده حساب تیوب میگذره، حدودا 5 ماه از آغاز تولید محتوا میگذره، آمار ها رو به رشده و نرخ رضایت کاربران هم خوبه؛ اما چند وقته کمی احساس سردرگمی دارم.

با اینکه تا اینجای کار خوب پیش اومدیم اما فکر اینکه، حساب تیوب قراره با رقبای قدرتمندی در زمین های متفاوتی (google، youtube، social media) رقابت کنه، خیلی کلافه ام میکنه.

حساب تیوب فعلا تیمی کوچک (تیم 2 نفره که به دلیل مشغله های کاری دیگر حتی تمام وقت هم کار نمیکنیم و روی هم یک نفر حساب میشیم) با اهدافی بزرگه، تیمی که باید با رقبای بزرگ و بسیار قدیمی رقابت کنه و بودجه مالی چندان زیادی هم نداره !

در این شرایط تنها راه حل، خلاقیت و ابتکار عمل هست، ایجاد تمایز و به وجود آوردن یک مزیت رقابتی پر رنگ و جذاب که حتی رقبای قدرتمند هم انجامش نداده باشن.

و البته سختی کار هم همینجاست، جایی که باید روی یک شمشیر 2 لبه حرکت کنی تا هم قادر به رقابت باشی و هم کسب و کارت رو حفظ کنی !

واقعا سخته و من بسیار سردرگم هستم…

play-on-youtube

01 دی 1402 – تصمیم عجیب

امروز یک دفعه به سرم زد و تصمیم عجیبی گرفتم، تصمیمی بزرگ که تقریبا 5 دقیقه طول کشید در موردش فکر و تصمیم گیری کنم…!

مبنای به وجود اومدن حساب تیوب از همان ابتدا، تولید محتوای ویدیوی در پلتفرم یوتیوب بوده و همچنان هم هست، ما ویدیو های آموزشی را در 2 جا به صورت کامل منتشر میکنیم:

اما تا به امروز شما چه در کانل و چه در وبسایت اگر قصد تماشای ویدیو را داشتید، همچنان با پخش کننده یوتیوب مواجه بودید که با توجه به مسدود بودن (فیلتر بودن) کمی با دردسر مواجه میشدید.

دلیل این کار هم جنبه درآمد زایی یوتیوب بود، چون ویدیو ها رایگان منتشر میشن، پلن این بود از طریق یوتیوب به درآمد برسیم؛ این چند وقته چون کامنت ها و پیام های زیادی گرفتم که کاربران کمی در دسترسی به ویدیو ها از طریق یوتیوب دچار مشکل هستند، بابت همین موضوع به سرم زد که بیخیال بخش درآمدی یوتیوب بشم تا کاربرها راحت تر به ویدیو ها آموزشی دسترسی پیدا کنند.

خیلی سریع این تصمیم رو گرفتم و ظرف چند ساعت تنظیمات تمامی ویدیو های منتشر شده در وبسایت رو تغییر دادم و الان همه ویدیو ها به صورت ازاد  در دسترس همه قرار دارند.

امیدوارم که از این تصمیم در آینده پشیمون نشم 😀

speed-up

19 آذر 1402 – عبور از زمستان

به نظرم نیمه دوم آبان و نیمه اول آذر، برای حساب تیوب دوره خوبی بود؛ از یک طرف ضبط ویدیو های جدید خوب پیش رفت و کلی از برنامه جلو افتادم، از طرف دیگر استقبال کاربر ها نسبت به ویدیو های آموزشی افزایش پیدا کرد و فید بک های بسیار زیادی (که اغلب دوستان لطف داشتن و بابت ویدیو ها نظرات مثبتی دادند) دریافت کردیم.

تازه از زاویه دیجیتال مارکتینگ و آماری هم 3 بار رکورد ورودی های وبسایت و ورودی های کانال یوتیوب شکسته شد که به نظرم اتفاق بسیار جالبی بود.

البته حساب تیوب فعلی (1402/09/19) کلی راه پیش روی خودش داره و هنوز کلی مونده تا به اون نقطه ای که من مد نظرم هست برسه، اما نمیشه از این نکته چشم پوشی کرد که روند صعودی قابل توجه در آمار ها همیشه نوید از یک رشد قابل توجه در آینده رو میده.

در ابتدای شروع کار حساب تیوب، حساسیت خیلی زیادی در تهیه محتوا داشتم، چون اعتقاد دارم محتوای با کیفیت، همیشه دیده میشه و دیر یا زود جایگاه خودش رو در بین دیگر برند ها پیدا میکنه.

حالا امروز که به 5 ماه قبل، درست در زمان شروع فرایند تولید محتوا نگاه میکنم، از میزان حساسیتی که به کیفیت محتوا داشتم، خیلی خوشحالم و شاید اگر برگردم به 5 ماه قبل، حتی با حساسیت بالاتری اینکارو انجام بدم.

اسم این بخش رو “عبور از زمستان سخت” گذاشتم چون حساب تیوب تقریبا از اول فروردین ماه در حال شکل گیری بوده و بعد از پروسه 4 ماهه طراحی سایت و پروسه 5 ماهه تولید محتوا تازه به این نقطه رسیده و در این مدت با وجود انجام کلی کار، ما هیچ فید بکی از کاربر ها نداشتیم و در شرایط عدم اطمینان پروژه را جلو میبردیم.

اما در حال حاضر با توجه به ورودی های فعلی، شرایط تغییر یافته و با دریافت هر کامنت و فیدبک از طرف کاربر ها انرژی مضاعفی پیدا میکنیم.

research

08 آبان 1402 – طراحی و تحقیق و برنامه ریزی مجدد

این چند وقت به دلیل مسائلی پیش بینی نشده و غیر مرتبط با حساب تیوب، اصلا فرصت نکردم کار های حساب تیوب رو پیش ببرم، اما خوشبختانه تعداد زیادی اپیزود آموزشی از پیش ضبط شده داشتم که طبق برنامه بدون تاخیر منتشر میشدن و از این بابت خیلی خوشحالم.

دوره آموزش حسابداری مقدماتی تقریبا 50% تا الان تکمیل شده و طبق پیشبینی هایی که داشتم، متاسفانه کمی از برنامه عقب افتادم، تا تاریخ فعلی باید ضبط دوره مقدماتی تمام میشد اما با تاخیر زیادی رو به رو شد؛ در هر صورت جای نگرانی نیست و با برنامه ریزی های مجدد خودم رو دوباره میرسونم و دوباره همه چیز شروع خواهد شد.

کم کم باید به فکر طراحی سناریو دوره های پیشرفته حسابداری هم باشم؛ در فاز اول 6 دوره ضبط  و در فاز دوم 4 دوره باقیمانده نیز به مرور اضافه خواهد شد.

در مورد دوره های پیشرفته، چیزی که در نظر دارم سناریو محور بودن و نزدیک بودن تمرین ها و سناریو به رویداد های واقعی شرکت هاست، در مورد دوره های پیشرفته بیشتر با هم صحبت خواهیم کرد.

growth

07 مهر 1402 – رشد کسب و کار

امروز داشتم به چند مسئله در مورد فعالیت در فضای مجازی فکر میکردم، گفتم چند تاشو برای شما هم بنویسم، شاید براتون جالب باشه…

فعالیت در فضای دیجیتال مدل های متفاوتی داره، هر کسب و کاری با توجه به پتانسیل و دانش و ماهیت کالا یا خدمات خودش، زمینی رو انتخاب میکنه که بتونه بیشترین بازدهی رو بگیره؛ بعضی از کسب و کار ها شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام که در ایران مرسوم تر هستن رو انتخاب میکنن، بعضی هم به سراغ شبکه های اجتماعی کمتر شناخته شده در ایران مثل یوتیوب میرن؛ برخی هم فعالیت در قالب یک وبسایت رو ترجیح میدن.

  • اما سوال اینجاست، کدوم یک از این پلتفرم ها برای فعالیت یک کسب و کار مناسب هست؟

باید بگم، پاسخ این سوال نسبی هست؛ بستگی به بازار هدف هر کسب و کار، بودجه بازاریابی، مخاطب هدف و بسیاری پارامتر های دیگه داره که اگر قرار باشه تصمیم درستی گرفته بشه، باید این پارامتر ها بررسی بشه.

اما شخصا، با فرض بر اینکه علاقه به راه اندازی کسب و کاری داشته باشم و هنوز تصمیم نگرفته باشم که چه کسب و کاری رو شروع کنم و چه محصولی به بازار ارائه بدم، اولویتم شروع کسب و کاری هست که در قالب وبسایت و در فضای گوگل قابل فعالیت باشه.

  • شاید بپرسید چرا؟ شروع یک کسب و کار در قالب وبسایت خیلی دردسر داره و هزینه بالایی هم داره.

بله درست هست، ولی در کنار معایب، مزایایی هم داره که، به نظر من کفه مزایا خیلی به معایب اون سنگینی میکنه؛ حالا چه مزایایی؟ در پست بعدی بهتون میگم…

running

23 شهریور 1402 – خبر های خوب 2

خوشبختانه همزمان با حل مشکلات وبسایت (تقریبا 70% حل شده)، کم کم تعداد کاربر های استفاده کننده از دوره ها در حال افزایش هست و این برای من خیلی روحیه بخشه؛ اما از همه مهمتر فید بک ها و نظرات شما همراهان عزیز هست که تقریبا تک تکشون رو میخونم و برای ادامه راه روحیه ای مضاعف بهم میدن.

یک اتفاق خوبی هم که در این مدت افتاد، تولید محتوا و کار بر روی پاور ها و ضبط ویدیو ها داره برام به یک روتین تبدیل میشه و کم کم دارم از برنامه انتشار ویدیو ها جلو می افتم، که اتفاق بسیار خوبیه؛ این یعنی اگر همین فرمون رو برم جلو به صورت منظم هفته ای 2 تا ویدیو خواهیم داشت.

تقریبا 3 ماهی از شروع تولید محتوا میگذره و با وجود تمامی مشکلاتی که بهشون برخوردم، به نظرم روند رشد و استقبال کاربر ها از دوره های تولید شده کانال یوتیوب، روند خوبی بوده، امیدوارم این روند ادامه دار باشه و دوستان و همراهان بیشتری در این مسیر من رو همراهی کنند.

google

10 شهریور 1402 – خبر های خوب

از یادداشت قبلی تقریبا 20 روزی میگذره، اتفاقات خیلی زیادی افتاده و خداروشکر اکثر اتفاق ها خوب بوده…

بعد از کلی تحقیق و کلنجار بالاخره اکثر مشکلات ایندکس گوگل رو حل کردم 🙂 چالش خیلی سختی بود اما خوشحالم که در نهایت تمامی تلاش ها نتیجه مثبتی داشت.

از برنامه ضبط هم بخوام بگم، دارم به یک روتین خوبی میرسم و کم کم دارم در تهیه محتوا ها منظم میشم و مثلا الان چند قسمتی جلو جلو ضبط کردم و در حال تهیه پاور برای  قسمت های جدید هم هستم.

تو این مدت داشتم به ساخت یک برنامه پادکست هم فکر میکردم، یک برنامه پادکست ساده که در فایل های صوتی حداکثر 10 دقیقه ای به یک سری سوالات پر تکرار در حوزه حسابداری پاسخ بده؛ (البته فعلا ایده کاملی ندارم و به قول یکی از دوستان دارم بلند بلند فکر میکنم) اگر کمی از برنامه ضبط دوره حسابداری و مالیات جلو بیوفتم حتما حتما بیشتر زمان میذارم و ایده پادکست رو عملی میکنم.


( راستی داشتم یادداشت های قبلی رو داخل همین صفحه میخوندم، دیدم کلی غلط تایپی و جملات عجیب غریب نوشتم :)) بچه ها من این یادداشت هارو خیلی سریع مینویسم و اکثر اوقات، زمانی که بعد چند ساعت میخوام از پشت سیستم پاشم اینارو مینویسم برای همین در اوج خستگی هستم و بابت غلط املایی ها و جملاتی که شاید از نظر دستوری مشکل دارن منو ببخشید، (حوصله هم ندارم برم درستشون کنم) بیشتر به اصل موضوع بپردازید )

chill

19 مرداد 1402 – نمیدونم

خیلی وقت بود که اینجا یادداشتی ننوشتم، خبر جدیدی نداشتم؛ دوره آموزش حسابداری داره کار هاش انجام میشه و درحال ضبط هست؛ مشکلاتی که حساب تیوب با ایندکس گوگل داشت، متاسفانه همچنان مشکلات وجود دارن و من در حال پیگیریشون هستم.

از فرایند ضبط هم بخوام بگم، قسمت مربوط به ساختن فایل های پاور پوینت با اون جزییاتی که من دارم روشون کار میکنم واقعا ساخت و زمان بر هست، برای همین شاید دلیل اصلی کندی و انتشار ویدیو ها همین پاور پوینت ها باشه.

ساخت یک فایل پاور پوینت با موضوع آموزشی، هم نیاز به تحقیقات محتوایی داره و هم نیاز به ایده پردازی برای پیاده سازی اون آموزش ها اونطوری که میخوای، همزمان انجام دادن این 2 تا واقعا کار سختی هست و تمرکز بالایی میخواد؛ البته با کمی تمرین و تکرار این موضوع راحت تر میشه. 🙂

keep-going

27 تیر 1402 – فصل جدید

این ماه به دلیل شلوغی کاری که طبیعتا برای همه حسابدار ها اتفاق میوفته، خیلی کم تونستم به تهیه و ضبط محتوا بپردازم و اکثر زمانم  در حساب تیوب رو به حل مشکلات اختصاص دادم، که  خوشبختانه، موفق شدم اکثر مشکلات رو حل کنم و مشکلات باقی مانده هم حل خواهد شد.

نوشتن این یادداشت خیلی برام جالبه، چون تاریخ یادداشت قبلی رو دیدم، و متوجه شدم 1 ماه از تاریخش گذشته و من اینقدر شلوغ بودم که اصلا متوجه گذر زمان نشدم !

همین اتفاق باعث شد کمی به خودم بیام و به این فکر بیافتم که باید حجم کاری روزانه رو کم کنم و کمی هم زندگی کنم 🙂

برای همین، تصمیم گرفتم حساب تیوب رو به عنوان یک پروژه جانبی ادامه بدم و زمان کمتری به اون اختصاص بدم.

هدم این هست تا آخر امسال دوره های مقدماتی حسابداری و مالیات و حداقل 5 دوره پیشرفته حسابداری روتکمیل کنم، و به نظرم به این هدف خواهم رسید.

problem

27 خرداد 1402 – چالش های پیش بینی نشده

معمولا برنامه ریز بلند مدت خوبی ام؛ اگر مشخص کنم آخر ماه یا سال باید این کار ها انجام شده باشه، انجامشون میدم.

اما اصلا برنامه ریزی روزانه خوبی ندارم.

  • یک روز کلا فیلم یا سریال میبینم :))
  • یک روز کلا میخوابم :((
  • اگر رو مود کار باشم، 7 روز پشت هم روزی 18 ساعت کار میکنم.

کلا تعادل و نظم خاصی ندارم، حس هر کاری رو داشته باشم انجام میدم و البته این مدل کار کردن رو دوست دارم.

تنها چیزی که میتونه عصبیم کنه؛ مشکلات پیش بینی نشده ای هست که راه حل رفعشون هم نمیدونم و این خیلی اذیت کننده هست.

از 13 خرداد تا الان 15 قسمت آماده و بخشی از اونارو در سایت انتشار دادم اما آقای گوگل به دلیلی که نمیدونم، هیچ کدوم از قسمت هارو ایندکس نکرده و این خیلی رو مخم رفته :/

13  خرداد 1402 – پایان طراحی و شروع تولید محتوا

امروز خوشحالم چون بالاخره تونستم کار طراحی وبسایت و کارهایی که باید قبل شروع حساب تیوب اجرا میکردم رو انجام بدم، در یک پروسه 73 روزه با تمام مشغله ای که داشتم، تونستم تقریبا با میانگین روزی 1:30 ساعت کار روزانه، حساب تیوب رو به اینجا برسونم، اوایل کار واقعا سخت تر بود، اما همینطور که جلو میرفتم، ادامه کار راحت تر و مشخص تر میشد.

حالا که کار طراحی تمام شد، از همین فردا دست به کار میشم و تمرکزم رو روی تولید محتوا میذارم، پیشبینی من اینه تا تاریخ 2 ماه از امروز حداقل 6 فصل از دوره مقدماتی حسابداری ضبط و منتشر شده باشد.

22 اردیبهشت 1402 – سرعت

امروز خوشبختانه تونستم صفحه های آموزش حسابداری مقدماتی و دوره های حسابداری پیشرفته رو تکمیل کنم، خیلی وقت بود، درگیرشون بودم و بالاخره تمومشون کردم.

این چند روزه درگیر جزییات و ظرافت های طراحی وبسایت بودم؛ دوست دارم ظاهر سایت در عین سادگی برای کاربر ها جذاب و روان باشه، به عنوان یک مدرس حسابداری که تخصص اصلیم طراحی سایت و گرافیک نیست و از سر ذوق طراحی میکنم، دیگه هر هنری داشتم، پیاده کردم.

امیدوارم کاربرها خوششون بیاد 🙂

15  اردیبهشت 1402 – ساختن و تکامل

همیشه ساختن یک چیز برام خیلی سخت بوده، اما تکمیل اون راحت و لذت بخش بوده، شرایط الان حساب تیوب کم کم داره وارد فاز دوم میشه، برنامه ریزی ها داره تکمیل میشه و ساخت فرایند ها داره به اتمام میرسه، حالا باید سعی کنم این چیزی که بنا شده رو هی بهتر و بهتر کنم تا به نقطه ای برسه که قابل ارائه باشه.

8  اردیبهشت 1402 – نحوه ضبط دوره ها

چند روز پیش با یکی از دوستان در حال پیاده روی بودیم و داشتیم در مورد ضبط دوره های آموزشی بحث میکردیم؛ یکی از موضوعاتی که من شخصا کمی باهاش مشکل دارم، جلو دوربین ضبط کردن دوره هست، قبل تر در دوره پیشرفته نرم افزار فروشگاهی دشت این کار رو انجام دادم و البته دوستانی که از دوره استفاده کردن، نظر مثبتی داشتن.

اما خب به صورت کلی، آدم درون گرایی هستم، اغلب دوست دارم یه گوشه سرد، ساکت و تاریک با یه فنجون چای یا قهوه تلخ بشینم و کارمو انجام بدم و با هیچ کس هم حرفی نزنم :))

از کانون توجهات بودن خیلی خوشم نمیاد اما متاسفانه کار تدریس دقیقا نقطه مقابل این موضوع هست و در جلساتی که با کسب و کار های مختلف داریم و معمولا من به عنوان مشاور و یا مدرس حاضر میشم؛ مجبورم در جمعی صحبت کنم و نکاتی را ارائه بدم. (البته در ارائه مطالب مشکلی ندارم اما تمایلم اینه یه گوشه بشینم و به حرف های بقیه گوش بدم و تحلیل کنم)

همه این حرف هارو زدم که به این نکته برسم، الان سر یه موضوعی موندم، دوره آموزش حسابداری رو فقط اسکرین رکورد بگیرم و یا ترکیبی از چهره و اسکرین رکورد ؛ فعلا تصمیمی نگرفتم…

2  اردیبهشت 1402 – تشخیص عمق

علم حسابداری، علم عجیبیه، یک زنجیر رو در نظر بگیرید، اگر هر حلقه اون رو یک موضوع علم تصور کنیم، یکی از اون حلقه ها میشه  علم حسابداری و حلقه های اطراف حسابداری؛ رو میتونیم، علم مدیریت، علم اقتصاد، علم کسب و کار، علم بازاریابی، علم حقوق، علم مالیات و… در نظر گرفت.

در واقع یک حسابدار همزمان که در محدوده حسابداری فعالیت میکنه، مجبوره کمی هم به دیگر علوم سر بزنه و اطلاعات کسب کنه.

در این نقطه الان من به چالش برخوردم، چون دوست دارم دوره آموزش حسابداری ای که ضبط میکنم، کاربردی باشه و کمی هم از دیگر موضوعات داخلش ترکیب بشه، اما نمیدونم چقدر؟

در واقع نمیدونم تا چه حد موضوعات رو ترکیب کنم که هم زیاده روی نشده، هم از موضوع اصلی که حسابداری هست منحرف نشیم و هم مطالب کامل و کاربردی باشه !

پیدا کردن مرز این موضوعات کار سختی عه و من در تلاش هستم تا این مرز رو پیدا کنم، امیدوارم ایده ترکیب موضوعات مرتبط با حسابداری در دوره مقدماتی، چیز خوبی از آب در بیاد 🙂

29 فروردین 1402 – ایجاد تفاوت

سرفصل ها دارن بهتر و کامل تر میشن، یک دوره آموزشی خوب، باید ویژگی های مختلفی داشته باشه، مثلا از نظر محتوایی کامل و با ترتیب سرفصل های درست باشه، در عین کامل بودن، زیاده روی نکنه و خسته کننده نباشه؛ مخصوصا درس حسابداری که خودم هم وقتی ویدیو های آموزشی بعضی همکاران عزیز رو میبینم، وسط ویدیو به خودم میام و میبینم 10 دقیقه داشتم به خاطره سفر پارسال فکر میکردم.

متاسفانه تکراری بودن و خسته کننده بودن درس حسابداری، کانسپتی هست که اکثر مدرسین پذیرفته ان و در جهت برطرف کردن اون، تلاشی نمیکنن، اما به نظر من میشه تا حدی از این موضوع جلوگیری کرد، اینجا بود که تصمیم گرفتم یک تفاوت ایجاد کنم و یک دوره آموزشی با سبکی جدید ضبط کنم، تا ویدیو ها در عین آموزشی بودن، کمی هم جنبه سرگرم کننده داشته باشن تا مخاطبین با علاقه بیشتری ویدیو ها رو دنبال کنند.

احساس گم شدن

25 فروردین 1402 – گم شدگی

امروز 25 فروردینه و تقریبا 23 روز از استارت رسمی کار گذشته، طراحی وبسایت حدودا 50% تکمیل شده، فرایند ضبط و تدوین ویدیو ها تست شده و البته به نظرم هنوز جای کار برای بهتر شدن داره، چند تا تجهیزات جدید برای ضبط هم خریداری کردیم.

اما چالش اصلی این روزهای من، تهیه و تدوین سرفصل های دوره مقدماتی حسابداریه، با تقریبا 4 سال سابقه تدریس و مشاوره به شرکت های حوزه بازرگانی و تولیدی و پیمانکاری و مطالعه کلی کتاب و بررسی دوره های آموزشی دیگر مدرسین عزیز و دریافت مشاوره و مشورت از دوستان فعال و سرشناس در این حوزه و در عین حال شخصیت کمال گرای من که همیشه دوست دارم بهترین رو بسازم یا هیچی نسازم؛ هنوز نتونستم سرفصل های دوره مقدماتی رو کامل کنم، هدفم این هست که دوره واقعا کامل باشه، تا هرکس که این دوره را تماشا میکنه، بتونه با پایه علمی قوی بالا در حسابداری بالا بیاد، اما همزمان ترسم اینه که خیلی کامل بودن و طولانی شدن دوره اثر منفی بذاره و بدتر هنرجو هارو از حسابداری دلسرد کنه، پیدا کردن مرز بین این دو این روز ها برام خیلی سخت و کمی پیچیده شده، اما ناامید نمیشم و با قدرت بیشتر ادامه میدم…

برنامه ریزی

10 فروردین 1402 – انگیزه قوی و برنامه ریزی

ایده اولیه شکل گرفت و برنامه ریزی برای دوره ها و طراحی سایت آغاز شد…

3 فروردین 1402 – تولد حساب تیوب

در فروردین سال 1402 سرانجام ایده اصلی حساب تیوب شکل گرفت و این مجموعه رسما کار خود را آغاز کرد، حساب تیوب با هدف اصلی تولید محتوا با کیفیت در جهت آماده سازی دانش پذیران برای ورود به بازار کار و یا رشد فردی حسابداران کشور، در راستای ارتقای شغلی و ارائه خدمات با کیفیت بیشتر و بهتر برای کسب و کار ها رسما کار خود را آغاز نمود.